SAVE THE DATE: Uitreiking Henry van de Velde Awards 2016

SAVE THE DATE: Uitreiking Henry van de Velde Awards 2016

19 januari - 19.30 u - Henry le Boeufzaal - BOZAR

Donderdag 22 december 2016 — U bent van harte welkom op de uitreiking van de Henry van de Velde Awards 2016.

Op 19 januari 2017 reikt Design Vlaanderen deze prestigieuze designprijzen uit om 19.30 uur in de Henry le Boeufzaal in BOZAR, het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel.

 

De Henry van de Velde Awards bekronen sinds 1994 goed design. Ze zijn daarmee de designprijzen met de langste geschiedenis in België. De Henry van de Velde Awards zijn een ode aan de diversiteit, de noodzaak en de impact van design. De prijzen tonen wie de te volgen toptalenten zijn, welke bedrijven design in hun DNA hebben, welke ontwerpers al jaren het mooie weer maken en welke nieuwe ontwerpen uitsteken boven het maaiveld.

Kom naar BOZAR en ontdek samen met de aanwezige laureaten (ontwerpers, designbedrijven en collectieven) en designliefhebbers wie dit jaar Paul Verhaert, Materialise en Made opvolgen en met de Henry van de Velde Award naar huis gaan.

De winnaars maken we pas bekend de avond zelf, maar de nominaties voor de 8 Henry van de Velde Design Solution Awards zijn wel al bekend. U leest er hier meer over. 

Ben je graag aanwezig tijdens de uitreiking van de Henry van de Velde Awards? Schrijf je dan via mail in bij Bie Luyssaert. Na afloop van het event ligt een persmap voor je klaar, met catalogus van de tentoonstelling.

De laureaten zijn aanwezig en kunnen die avond geïnterviewd worden. Heeft u hierin interesse, laat dit dan eveneens weten aan Bie Luyssaert

Bie Luyssaert Communication Manager Design at Design Vlaanderen, deel van Flanders DC